fbpx

Opbevaring til dig

Dine møbler og ejendele er i de sikreste hænder i vores opbevaring

At flytte kan være en stressende og overvældende proces, især hvis du ikke har mulighed for at flytte ind i dit nye hjem med det samme, og har behov for opbevaring. Det kan også være du skal gennemgå renovering, ud at rejse eller ganske enkelt har behov for en mellemlanding. Uanset hvad, har CPH FLYT dig!

Vi tilbyder nemlig en bred vifte af moderne opbevaringsfaciliteter, med fleksible forhold og fornuftige priser.

Vi har tilmed overvågede og klima kontrollerede opbevaringsfaciliteter, så du kan med ro i sindet kan opbevare dine møbler og ejendele hos os. Vi har opvarmede lagerhaller, hvor dine møbler og ejendele kan opbevares sikret, sikkert og i yderst rene forhold.

Vi opbevarer dine ejendele og møbler containere i størrelser, der spænder fra 1 til 48 kubikmeter. Du vælger derfor, i samråd med os, den plads der passer bedst til dine behov.

Vi har et stærkt team af kyndige flyttemænd, som står for yderst forsvarlig afhentning, opbevaring og levering af dine ejendele og møbler. Så kan du læne dig tilbage, og udelukkende koncentrere dig om at falde på plads i dit nye hjem.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak, og få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine behov og tidshorisont. Vi glæder os til at hjælpe dig.

erhvervsflytning
opbevaring
opbevaring

Reserver din flyttedato allerede nu, og vær sikker på, at vi har tid.

Siden 2004 har CPH FLYT hjulpet mange mennesker med at rykke fra A til B.

betingelser
FÅ 10% RABAT
close slider

FÅ 10% RABAT NÆSTE GANG DU FLYTTER!

Lad CPH FLYT hjælpe dig med at planlægge din private flytning i hele København – Vi flytter nemt, hurtigt og billigt for dig. Er du student eller pensionist?

Så giver vi 10% rabat næste gang du skal flytte.