fbpx

Nem og smertefri flytning af professionelle folk

Siden 2004 har CPH FLYT været på vejene

Hos CPH FLYT arbejder vi ud fra vores værdier:

Ansvarlighed
Vi kommer til aftalt tid på aftalt sted. Vi er effektive og ved, hvad der skal gøres hvornår og hvordan.

Respekt og omhu
Uanset om du er en lille eller stor kunde for os, så har vi respekt for, du overlader personlige og vigtige ejendele til os. Derfor behandler vi selvfølgelig dine ting med omhu og forsigtighed.

Samarbejde og kommunikation
Vi samarbejder for at løse opgaven på bedste vis. Og vi sørger for at kommunikere med dig både før og under for at sikre, at det hele forløber så smertefrit som muligt.

 

Alt på plads

En flytning er krævende. Derfor er vores fornemste opgave for dig som kunde, at det hele foregår så nemt og smertefrit som muligt – og til mindst mulig gene.

Vores løfte til dig er ’Alt på plads’. Vi bærer dine ting helt ind på anvist plads, og nøjes ikke bare med at levere til kantsten.

 

Vi passer på

Vi flytter med omhu og forsigtighed. Er uheldet ude, har vi sikret os, at du som kunde er beskyttet. Vi er selvfølgelig forsikret.

Fx har vi en fragtførerforsikring i tilfælde af, at flyttebilen bliver involveret i et uheld. Og kommer en af vores medarbejdere til at skade dine ting, har vi en ansvarsforsikring.

Reserver din flyttedato allerede nu, og vær sikker på, at vi har tid.

Siden 2004 har CPH FLYT hjulpet mange mennesker med at rykke fra A til B.

betingelser
FÅ 10% RABAT
close slider

FÅ 10% RABAT NÆSTE GANG DU FLYTTER!

Lad CPH FLYT hjælpe dig med at planlægge din private flytning i hele København – Vi flytter nemt, hurtigt og billigt for dig. Er du student eller pensionist?

Så giver vi 10% rabat næste gang du skal flytte.