fbpx

Få en nem flyttedag

FAIR FLYTTEPRIS

Hos CPH FLYT betaler du kun for de timer, vi bruger. Det giver dig en fair og billig pris for flytning.

GRATIS KØRSEL

Gratis kørsel i hele Storkøbenhavn for at gøre din flytning nem og billig.

IKKE KUN TIL DØREN

Vi bærer alt på plads for dig og leverer ikke bare til kantsten. Kælderrum og 4. sal er ingen hindring.

R

FORSIKRING

Har du møbler du holder af? i CphFlyt forsikrer vi dig dine møbler 

Få en nem flyttedag

Velkommen til vores guide til en problemfri flyttedag! Vi har samlet seks essentielle og effektive råd, der vil gøre din flytning nem og hurtig. Fra intelligent planlægning og involvering af det rette antal hjælpere til at sikre, at værktøjet er i orden, er vores mål at gøre hele processen så gnidningsfri som muligt for dig. Læs videre for at opdage nøgletrinene, der vil hjælpe dig med at undgå unødvendig stress og gøre din flytteoplevelse positiv og vellykket.

6 gode råd om flytning – så du kommer i gang nemt og hurtigt

1. Planlæg i god tid

Mange mennesker flytter typisk til den første eller i weekenden. Find ud af i god tid, hvem der kan og vil hjælpe dig. Eller bestil tid hos et flyttefirma (vi kan anbefale CPH FLYT????).

2. Involver få mennesker

Selvom det er tungt arbejde at flytte, nytter det ikke at invitere et helt fodboldhold. I går bare i vejen for hinanden. 2-4 stærke mennesker er bedre.

3. Er værktøjet i orden?

Undgå at gå i stå i løbet af flytningen, fordi du mangler en skruetrækker. Der er altid lamper og hylder, som skal skrues ned, og møbler der må skilles ad.

4. Reserver en parkeringsplads

Flyttebilen skal holde så tæt som muligt på din hoveddør. Spær en parkeringsplads af aftenen før, fx med et par stole, noget snor og et hjemmelavet skilt.

5. Uden mad og drikke dur helten ikke

Det nytter ikke, at dine flyttefolk går sukkerkolde. Planlæg inden flyttedagen, hvad I skal spise og drikke på dagen, og husk rigeligt med snacks og drikkelse.

6. Husk slutrengøring

Ofte skal man aflevere en lejelejlighed i rengjort stand. Men hvem gider? Dig selv eller din svigermor? Måske er det nemmere at bestille professionelle folk, f.eks. CPH FLYT.

flyttedag
erhvervsflytning
erhvervsflytning
FÅ 10% RABAT
close slider

FÅ 10% RABAT NÆSTE GANG DU FLYTTER!

Lad CPH FLYT hjælpe dig med at planlægge din private flytning i hele København – Vi flytter nemt, hurtigt og billigt for dig. Er du student eller pensionist?

Så giver vi 10% rabat næste gang du skal flytte.